Processing

Financieel Bewust Stappenplan en Videotips

Klopt het dan dat jij als creatieve ondernemer niet zo graag naar de cijfers kijkt? Daar liever niet mee bezig bent? Terwijl je wel weet dat het jou en jouw mooie onderneming verder kan helpen?! Speciaal voor jou dit handige stappenplan!

0%

Klantgeluk Gidsen & Checklists

Regelmatig verschijnen hier gidsen en checklists van mijn hand, die je meteen kunt inzetten voor meer klantgeluk van jezelf en van jouw klanten!

0%

Introductie Modules Verbindend Zakendoen

Welkom in deze community Verbindend Zakendoen. Je krijgt meteen toegang tot drie modules van de training. Laat je ons weten wat je ervan vindt en hoe het gaat met het toepassen van de tips? Jouw expertise valt andere ondernemers op en dat kan zomaar het begin zijn van nog meer klantgeluk. Voor jou of voor jouw (toekomstige) klanten. Kom hier regelmatig terug, er worden interessante updates en aanbiedingen gedaan.

0%

1. Training Financieel Bewust Zakendoen

Stuur jouw onderneming met op cijfers onderbouwde scenario's. Leer wat Financieel Bewustzijn voor jou betekent en hoe jij dit ten goede van jouw mooie onderneming kunt inzetten.

0%

2. Training Verbindend Verkopen

Het hele verkoopproces uitgelegd. Van begin tot eind. Met alle mogelijke obstakels die je kan tegenkomen. Met technieken voor het genereren van leads, doorverwijzingen en het afsluiten van overeenkomsten. Weerstand en bezwaren verdwijnen als sneeuw voor de zon. Onderscheid je met Verbindend Zakendoen van ' gewone' ondernemende vakspecialisten.

0%

3. Training Verbindend Onderhandelen

Soms vragen mensen mij: 'Moet ik me dan helemaal aanpassen aan die ander?' Nee, je leert hier zoveel mogelijk de voordelen van alle onderhandelingsstijlen in jezelf integreren. Daarmee heb je meteen aansluiting bij die van de ander.

0%

Business Life Redesign

Hans Pronk en Jacqueline Moleman versterken elkaar en delen met jou hun ervaringen in de coaching van CEO's en ondernemers. Respectievelijk sinds 1996 en 2011 bracht hun ondernemerschap hen de beste gezondheid, de beste relaties en de beste levenskunst. Weten hoe? Vraag het ze gewoon! Tijdens een Intensive of een Genietwerkantie . We stellen ons kwetsbaar op, delen onze ervaringen en gaan tot de kern van wie je in wezen bent. Want alle antwoorden liggen in jezelf. En mensen doen zaken met mensen.

0%

Gratis Challenge - Maak jouw Plan Verbindend Zakendoen!

Doe je mee met deze challenge om nog in december van dit jaar jouw plan voor het nieuwe jaar niet alleen geheel klaar, maar ook motiverend neer te zetten?

0%

Gezond Ondernemen

Zorg voor fundamentele stabiliteit: mentaal & fysiek & financieel

0%